gediplomeerd, professioneel, discreet en flexibeL

OVER ONS

Het in 1963 opgerichte taxibedrijf is in de afgelopen jaren flink gegroeid. Rob Leeuwenburgh, eigenaar van Taxi de Heer beschikt momenteel over een wagenpark van 11 ruime en luxe Mercedes-Benz personenauto’s en personenbussen.  

DE ORGANISATIE
Onze organisatie heeft 15 chauffeurs in dienst, allemaal gediplomeerd, flexibel en discreet. Er wordt per rit gekeken welke chauffeur het beste bij u past. Zo proberen we de taxirit voor u zo aangenaam mogelijk te maken. Onze chauffeurs rijden door heel Nederland en brengen u ook graag naar uw bestemming in het buitenland. 

SERVICE
Ruim op tijd voor de deur staan, de koffers naar de auto brengen, een paraplu klaar hebben als het regent! Het zijn kleine dingen die ervoor kunnen zorgen dat u de vermoeienissen van het reizen snel vergeet. Voor ons zijn dit soort details vanzelfsprekend. Is uw vlucht vertraagd? Als u bij ons een taxirit boekt dan vinden wij het vanzelfsprekend dat wij eventuele vertragingen voor u in de gaten houden.

MAATWERK
Heeft u specifieke wensen of eisen zoals begeleiding van een passagier, een kinderzitje of een aangepaste route? Ook dan kan Taxi de Heer u zeker van dienst zijn. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Wij zijn er voor de zakenreiziger, maar ook voor de particuliere klant!

ONZE CHAUFFEURS

Rob Leeuwenburgh

Daniella Claessens

Frieda de Korte

Marta Boelens

Hans de Ruiter

Hans Visser

WAAROM TAXI DE HEER?

PUNCTUEEL

Altijd ruim op tijd en op de hoogte
van eventuele veranderingen.

FLEXIBEL

Vervoer op maat voor iedere organisatie in binnen- en buitenland.

SCHERPE TARIEVEN

Altijd scherp geprijst en gefocust
op een zorgeloze rit.

MODERN WAGENPARK

Een wagenpark van 11 ruime en luxe Mercedes-Benz personenauto’s en personenbussen.

VEEL ERVARING

Gediplomeerde, professionele, discrete en flexibele taxichauffeurs die 24 uur per dag inzetbaar zijn.